Forretter
Rekecocktail – frisk salat, cocktaildressing, smørstekt toast, toppet med rogn | kr 155,- |
Tostada med Rakfisk – med egg, rødbetsalsa og rømme | kr 169,- |
Bruschetta og Trøffelsalami – servert med tomatsalat, Balsamico sirup, toppet med revet parmesan | kr 149,- |
Hovedretter
Pannestekt Røye med sesongens grønnsaker, rømmesaus og kokte mandelpoteter | kr 329,- |
Lutefisk fra Værøy – med huset’s ertestuing, bacon/fett, kokte mandelpoteter, godt smør og lefse (2 x servering – tillegg kr. 100,-) | kr 495,- |
Rakørret fra Valdres – med purre, løkringer, rødbeter, kokt egg, lefse, flatbrød, smør og kokte mandelpoteter | kr 449,- |
Varm juletallerken – svineribbe med sprøstekt svor, pølse- og medisterkake, med huset’s surkål, kokte mandelpotet, epler, svisker, ribbesaus og lefse. | kr 385,- |
Stekt kalkunbryst – med sautert rosenkål & bacon, waldorfsalat, fløtesaus og kokte mandelpoteter | kr 345,- |
Pinnekjøtt og vossakorv – med huset’s kålrotstappe, sjy, kokte mandelpoteter og lefse | kr 550,- |
Urtebakt Hjort – med sesongens grønnsaker, kremet sopp, kirsebærpære, ovnsbakte poteter og rotchips | kr 395.- |
Dessert
Pepperkake Muffins – med blåmuggost, fiken marmelade og appelsinsorbet | kr 139,- |
Crème Brûlée – med moccaiskrem, bærcoulis og nøtte krunsj | kr 149,- |
Riskrem – med kirsebæraus og havreflan | kr 129,- |
Drikkevarer
Alkoholfritt
0.33 l. Mineralvann | kr 47,- |
0.5 l. Mineralvann | kr 55,- |
Munkholm | kr 55,- |
Jule-munkholm | kr 65,- |
Øl
Aas Juleøl – flaske | kr. 95,- |
Ringnes Vørterøl | kr. 45,- |
Ringnes/Aas, flaske | kr. 85,- |
Aas 0,5L | kr. 110,- |
Ringnes/Carlsberg 0,5L | kr. 115/120,- |
Akevitt
Løiten Linie Aquavit | kr 110,- |
Gammel Opland Aquavit | kr 110,- |
Norsk Lutefisk akevitt | kr 110,- |
Gilde Taffel | kr 110,- |
Gilde Jule aquavit | kr 110,- |
Fru Lysholm | kr 110,- |