Forrett: | Pris |
---|---|
Blinis Trio – Hjort roastbiff med syltet sopp, karamellisert sølvløk. Forstmanns røkelaks med avokado og eggekrem. Rognkjeks rogn med dill og pepperrotrømme | Kr 165,- |
Varmrøkt Røye – anrettet på frisk salat, sukkerrømme og flatbrød. | Kr 145,- |
Scampi – Potetsuppe shot med scampi, ertepesto og parmesan chips | Kr 150,- |
Brushetta med fetaostkrem – med asiatisk inspirert roastbiff salat. Ponzu saus, rødløk, pære, toppet med sprøstekt løk og tomat confit | Kr 145,- |
Rosa stekt Andebryst – på gulrot puré toppet med aprikos, granateple og valnøtt vinagrette | Kr 165,- |
Hovedrett: | Pris |
---|---|
Ovnsbakt Laks – med grønnkålkrem, mango-ananas-chili salsa, soya-glace, urte byggris og sprøstekt spekeskinke | Kr 355,- |
Hjortefilét – anrettet med viltpølse, honning glasert rotgrønnsaker, fylt sopp, peppersaus, tomatsyltetøy og fløtegratinerte poteter | Kr 425,- |
Ande Duo – Rosastekt andebryst med syltet rødkål. Varmrøkt and med pære- og eple chutney. Kirsebærsaus, lun edamame- og aspargesbønnesalat og potetpure | Kr 395,- |
Svinemedaljong – anrettet med grillet hjertesalat, kremet sopp, sitrusbakte gulrøtter og cherrytomat, cognac saus og potetmuffins | Kr 325,- |
Braisert okse – med ratatouille, stekt sopp, Béarnaise saus og Duchesse potet. Toppet med grønnkål chips | Kr 330,- |
Kalvestek – med smørdampet sesongens grønnsaker, stekt sopp, fløtesaus og persille ristede poteter. | Kr 340,- |
Dessert: | Pris |
---|---|
Crème Brûlée – med bringebær-coulis, sorbet og makron | Kr 150,- |
Sjokolademousse – med lemon-curd, toppet med salt pretzel og friske bær | Kr 140,- |
Vanilje Panna Cotta – med mango-ananas-chili salsa. Toppet med sjokoladetrukket marshmallow | Kr 135,- |
Forstmann’s Karamellpudding – med kanelpære, krem og karamellsaus | Kr 125,- |
Jordbær & Fudge Brownies – Mynte- og lime marinerte jordbær med sjokolade fudge brownies biter. Iskrem toppet med stekt hvit sjokolade | Kr 145,- |
Iskake – Vaniljeis med jordbær swirl på mandel-bunn. med jordbær-coulis og knust marengs | Kr 135,- |
Tillegg informasjon: |
---|
• Bestillingsfrist – senest 1 uke før ditt arrangement
• Minimum antall – 15 personer/eller etter avtale – (det må velges samme meny for hele gruppen)
• Ved selskap hos oss tilkommer lokalleie fra kr 2000,- /pris avhenger av hvor stort lokale som trengs i forhold til personer. /evt etter avtale.
• Selskapsmeny på Catering? se vår egen cateringmeny! Cateringmeny | Forstmann Elverum Spisested & Catering
• Har dere ønske om annen meny? Send oss en forespørsel og vi setter meny etter deres ønsker.