Julenissen cateringFORSTMANN’S JULEBORD kr 525,- pr person.

Koldmat av kjøtt og fisk

Godt håndverk fra eget kjøkken!

Forstmanns egen røkelaks og varmrøkt pepperlaks. Rakfisk med tilbehør,
Forstmann’s julesylte, juleskinke og kalkunbryst.

Varmrett

Stekt Ribbe med sprøstekt svor, medister pølse- og kaker med ribbesaus, god hjemmelaget surkål og rødkål, kokte poteter.

Desserter – Hjemmelaget

Karamellpudding med karamellsaus, , Riskrem med rødsaus, Kransekaker og ass. julekaker

Tilbehør, salater osv.

Waldorfsalat, Potetsalat, Blandet salat, Th. Island, Rødbeter- og sylteagurker, Rømme og sennep,
Eggerøre, godt brød, lefse, flatbrød og smør

Ekstra:
– Dampet Pinnekjøtt med kålrotstappe og sjy  – kr. 165,- pr. person
– Multekrem med krumkake – kr. 65,- pr. person

(minimums bestilling for 15 personer)

FORSTMANN’S STORE JULEBORD kr 795,- pr person.

Koldmat av kjøtt og fisk

Godt hjemmelaget håndverks pålegg!

Rudolf’s hjemmelaget 3-sorter sild, Gravet laks, Rakfisk med tilbehør, Forstmanns egen røkelaks
Forstmann’s julesylte, juleskinke, lammerull og ribberull. Spekematanretning og kalkunbryst.

Varmrett

Stekt Ribbe med sprøstekt svor, medister pølse- og kaker med ribbesaus, god hjemmelaget surkål og rødkål, kokte poteter.
Dampet Pinnekjøtt med kålrotstappe og sjy

Desserter – Hjemmelaget

Karamellpudding med karamellsaus, Multekrem med krumkake, Riskrem med rødsaus, Kransekaker og ass. julekaker

Tilbehør, salater osv.

Waldorfsalat, Potetsalat, Blandet salat, Th. Island, Rødbeter- og sylteagurker, Rømme og majones,
Sennepdillsaus, Eggerøre, godt brød, lefse, flatbrød og smør

(minimums bestilling for 25 personer)
Julepynt